OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Predstavljen prvi Erasmus+ projekt ‘SIMPLE’ u Strukovnoj školi Đurđevac

U školskoj knjižnici Strukovne škole Đurđevac, održana je početna konferencija na kojoj je predstavljen prvi Erasmus+ projekt koji je škola dobila.
Na početku konferencije, svim prisutnim nastavnicima, stručnim suradnicima i gostima iz grada Đurđevca, Koprivničko – križevačke županije, Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije i tvrtke iz Kalinovca, obratili su se ravnatelj škole Darko Špoljar,  gradonačelnik grada Đurđevca Hrvoje Janči i Ana Mušlek, županijska pročelnica za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine. Svi oni izrazili su veliko zadovoljstvo i istaknuli važnost provođenja projekta i zaželjeli nam puno uspjeha u njegovoj provedbi.
Voditelj projekta, Branko Pleadin, nastavnik stručnih predmeta iz elektrotehnike, predstavio je Erasmus+ projekt koji je Strukovna škola Đurđevac prijavila pod nazivom SIMPLE odnosno Skills in IT and Mechatronics Practical Learning.
Ovo je prvi Erasmus+ projekt kojeg je škola dobila, a područje koje je obuhvaćeno projektom odnosi se na nove IT tehnologije i mehatroniku. Projekt će trajati do 30. lipnja 2019. godine i njegova vrijednost iznosi 55 524 eura.
Partneri na ovome projektu su Spojena škola Detva iz Slovačke, Šolski centar Velenje iz Slovenije, Euromind Project Sevilla iz Španjolske i Institutio di Istruzione Superiore ‘Bettino Padovano’ iz Italije. Projekt obuhvaća edukaciju i nastavnika i učenika.
Više o ovom projektu poslušajte u emisiji Neki novi klinci u programu Podravskog radija u nedjelju, 30. rujna, s početkom u 18 sati.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio