Novosti

Održana svečana sjednica Mjesnog odbora Sveta Ana

Sveta Ana, najmanje i turistički najeksponiranije đurđevačko prigradsko naselje održalo je svečanu sjednicu Mjesnog odbora.
Svečanosti su nazočili gradonačelnik Željko Lacković koji je izrazio zadovoljstvo razvojem sela u kojemu ima puno mladih. Radimo na tome da se Sveta Ana dodatno turistički razvije, prvi koraci su napravljeni u dobrom smjeru, grad je uvijek pozitivno reagirao i pomogao oko svih događaja i aktivnosti u Svetoj Ani, a tako će biti i dalje, rekao je Lacković te čestitao mještanima Dan Svete Ane.
Predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Marijan Ružman rekao je kako ga posebno veseli zajedništvo u selu i da će se još puno pozitivnih stvari dogoditi zahvaljujući zajedništvu.
Ivan Pajtak, predsjednik Mjesnog odbora zahvalio je na pomoći grada te izrazio želju da se dobra suradnja i nastavi oko daljnjeg turističkog razvoja. Na kraju svečane sjednice dodijeljena su priznanja za doprinos i razvoj Svete Ane, a prikazan je i dokumentarni film o Svetoj Ani i zlevanki koju su svi kušali na kraju svečanosti.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live