Novosti

Održana Wedding radionica na kojoj su se predstavili brojni poduzetnici, obrtnici, hobisti i modeli

U nedjelju, 04. listopada na turističko-ugostiteljskom kompleksu Japin breg u Čepelovcu, po prvi puta je održana ”Wedding radionica” koja je okupila brojne poduzetnike kreativace, hobiste, obrtnike i modele.
Cilj ove radionice bilo je poslovno povezivanje, izmjenjivanje iskustava te ono najbitnije za njih, stvaranje zajedničke priče u obliku fotografija (editorijala).
Osim  obrtnika, radionici se pridružila i Katica Blažok koja je okupljenima imala priliku pokazati svoje radove oslikane svilom.
Turističko – ugostiteljski kompleks “JAPIN BREG” obuhvaća rekonstrukciju četiri klijeti u luksuzne kuće za odmor na lokaciji Čepelovac, Čepelovečki breg uz korištenje popratnih sadržaja koji uključuje vanjski bazena tlocrtne dimenzije 9x4m ukupno 36m2.
Na lokaciji su izgrađene četiri kuće nose naziv “Vila Katarina”, “Vila Ana”, “Vila Iva” i “Vila Eva”. Kako sve četiri kuće na površini od 20 000 m2 čine jedinstvenu cjelinu brendiran je pod imenom “Japin Breg”. Lokacija se nalazi uz obilježene biciklističke staze: “Bilogorska biciklistička ruta” i “Bilodravska biciklistička ruta”. Na lokaciji je izgrađena i tradicionalna podravska kapelica koja je posvećene sv. Josipu zaštitniku obitelji i hrvatske države.
Uz moderno uređene interijere svakako je poseban ugođaj boravka gostu u netaknutoj prirodi i ambijentu stogodišnjeg vinograda s očuvanom autohtonom sortom vinove loze. Dodatnu draž i ugođaj za oko daje i polje lavande koje posebice u vrijeme cvatnje oduševljava svojom ljepotom.

djurdjevac.hr

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live