Novosti

Održane Izborne skupštine DVD-a Veliki Potočec i Bojnikovec

Prošlog vikenda održane su izborne skupštine dobrovoljnih vatrogasnih društava Veliki Potočec i Bojnikovec. Skupštinama su pored članova i brojnih vatrogasaca iz drugih DVD-ova prisustvovali i župan Darko Koren, voditelj županijskog Odsjeka za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo Denis Maksić, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Križevaca, ujedno i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko – križevačke županije Ivan Matosović te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić.
Župan Koren tom je prigodom pohvalio predan rad društava te im zahvalio na dosadašnjim naporima u otklanjanju opasnosti od požara, kao i na doprinosu razvoju lokalnih zajednica.
Članovi društava predstavili su aktivnosti provedene u proteklih godinu dana, financijska izvješća, planove za tekuću godinu te imenovali čelne osobe. Tako je za predsjednika DVD-a Veliki Potočec imenovan Marijan Kralj, za zapovjednika Ivan Cetušić, dok je predsjednikom DVD-a Bojnikovec imenovan Darko Fureš, a zapovjednikom Siniša Jelušić.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live