Novosti

Općina Drnje u emisiji Susjedne općine

Ovog tjedna u emisiji Susjedne općine gostovao je Ivan Mihalić sporski direktor NK Tomislav iz Drnja te načelnik općine Drnje Petar Dombaj.
Sportski direktor Mihalić predstavio je klub i napomenuo kako su jesenski dio 1 ŽNL završili na 2 mjestu ljestvice, a ambicija im je u proljetnom dijelu prvenstva ostati među prva tri mjesta. Klub trenutno ima adekvatne prostorije, ali je za ožujak najavljeno apliciranje na EU fond sa projektom izgradnje i opremanja prostorija, rekao je sporstki direktor Mihalić.
 
Uz ovaj projekt načelnik Dombaj najavio je što ih još od projekata očekuje u 2018.
Projekcija proračuna općine Drnje za 2018. iznosi 16,5 milijuna kuna. Iznos je realan sa troškovima, prihodima i planovima i očekuje se da će 19. prosinca na sjednici vijeća biti prihvaćen. Od iznosa proračuna, 5,5 milijuna kuna otpada na DV Vrapčić koji je proračunski korisnik općine, a sastoji se od mreže vrtića susjednih općina.
Za kraj emisije načelnik Dombaj rekao je kako je zadovoljan sa prvih 6 mj.svog mandata, ali kao perfekcionist uvijek teži boljem, te je podsjetio na odrađene projekte na području općine.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content