NovostiVijesti

Općina Kalinovac; održana redovna godišnja izvještajna skupština KU “Tomislav Franjićč”

Nakon svete mise koju su u župnoj crkvi sv. Luke ev. u Kalinovcu svirali i pjevali članovi Kulturne udruge „Tomislav Franjić“ Kalinovac, održana je njihova redovna godišnja izvještajna skupština, na kojoj je prisustvovalo 60-tak članova udruge kao i gosti: načelnik Općine Kalinovac – Darko Sobota, ravnateljica O.Š. „Ivana Lackovića Croate“ – Mirjana Bazijanec, predsjednica KUD-a „Grgur Karlovčan“ – Jasminka Miklić i predsjednica Udruge umirovljenika – Marija Pavlović.
Predsjednik Udruge Hrvoje Mlakar, podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2021. godinu iz kojeg je vidljivo da su članovi Udruge, koji djeluju u dramskoj grupi odrasli, maloj dramskoj sceni, mješovitom pjevačkom zboru i tamburaškom orkestru imali ukupno 11 nastupa. Zbog dvogodišnje pandemije nisu se mogle održavati probe i nastupi ali su ipak članovi bili aktivni koliko su to dopuštale epidemiološke mjere. Donesen je plan rada i financijski plan za 2022. godinu te usvojen financijski plan za 2023. godinu.
Svake godine Udruga dodjeljuje zahvalnicu „Uvijek tu kad zatreba“ i ove godine ona je uručena – Tereziji Velja.
Na samom završetku rada skupštine, članovima su se obratili i gosti te izrazili zadovoljstvo u radu s Udrugom te se preporučili za daljnju suradnju, a načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota na kraju je poželio uspješan rad i dobru uzajamnu suradnju kod organiziranja kulturnih događaja u Kalinovcu.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live