NovostiVijesti iz Podravine

Općina Peteranec; Donesena Odluka o ostvarivanju prava na (su)financiranje troškova kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica za učenike osnovne škole s prebivalištem na području Općine Peteranec u školskoj godini 2021./2022.

Općinsko vijeće Općine Peteranec na 2. sjednici održanoj 19. srpnja 2021., donijelo je Odluku o ostvarivanju prava na (su)financiranje troškova kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica za učenike osnovne škole s prebivalištem na području Općine Peteranec u narednoj školskoj godini.

Pravo na (su)financiranje kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica u obliku jednokratne naknade u novcu mogu ostvariti učenici osnovnih škola i to; učenici od 1.-4.razreda– 300,00 kuna jednokratne isplate po podnošenju zahtjeva uz predočenje računa o kupnji istih te učenici od 5.-8. razreda- 400,00 kuna jednokratne isplate po podnošenju zahtjeva uz predočenje računa o kupnji istih.

Odredbe se na odgovarajući način primjenjuju i na učenike Centra za odgoj i obrazovanje „Podravsko sunce“ Koprivnica.

Rješenje o ostvarivanju prava na sufinanciranje kupnje zbirki zadataka i radnih bilježnica donosi općinski načelnik Općine Peteranec a sredstva za ostvarivanje prava na (su)financiranje osigurana su u Proračunu Općine Peteranec za 2021. godinu i bit će isplaćena roditeljima (skrbnicima) do 31. prosinca 2021. godine.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Skip to content