NovostiVijesti

Općina Pitomača; Projekt EAGLE: potpisani ugovori za izradu multimedijskog sadržaja, mobilne aplikacije te nabavu IT opreme za TIC Klopotec

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti za predmet nabave „Nabava IT opreme s pripadajućim aplikacijama za multimedijski sadržaj u TIC Klopotec u projektu EAGLE, po grupama predmeta nabave: GRUPA 1: Nabava IT opreme s pripadajućim aplikacijama za multimedijski sadržaj u TIC Klopotec i GRUPA 2: Izrada mobilne aplikacije za poučne i biciklističke staze, općinski načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić potpisao je ugovore s odabranim izvršiteljima. Za grupu 1., kao najpovoljniji ponuditelj odabrana je tvrtka iz Zagreba u ime koje je ugovor potpisao prokurist Zvonimir Rakijašić. Vrijednost ugovora je 657.700,00 kuna s PDV-om, a odnosi se na izradu multimedijskog sadržaja te nabavu IT opreme s pripadajućim softwerskim aplikacijama za potrebe Turističkog informativnog centra Klopotec.

Za grupu 2., kao najpovoljniji ponuditelj odabrana je tvrtka iz Zagreba u ime koje je ugovor potpisao član uprave Vlatko Roland. Vrijednost ugovora za ovu grupu je 119.850,00 kuna s PDV-om, a odnosi se na na osmišljavanje, dizajniranje i izradu trojezične mobilne aplikacije za korisnike Android i iOS sustava, koja će prikazivati biciklističke i pješačke rute na području pitomačke Bilogore te području brda Mecsek pokraj Pečuha.

Projekt EAGLE kao i navedene aktivnosti iz nabave financiraju se s 85 % iz programa Interreg Prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live