Novosti

Organizacijski odbor 19. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije održao 2. sjednicu

Na 2. sjednici Organizacijskog odbora 19. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije razgovaralo se o tijeku organizacijskih priprema, programu kao i o nagradnoj igri.
Direktor sajma Božo Barać izvijestio je članove Odbora kako je dogovoreno da će se sajam održati u partnerstvu s Brodsko-posavskom županijom. Svečano otvorenje održati će se u petak, 11. studenog s početkom u 10,00 sati u sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkoga u Križevcima; zajednički obilazak sajma i izložbenih prostora krenuti će s početkom u 11,00 sati.  Osim toga, prvi dan manifestacije s početkom u 11,00 sati održat će se i skup hrvatskih i mađarskih poduzetnika te će biti predstavljen dio programa suradnje Mađarska-Hrvatska namijenjen poduzetnicima, a dan će završiti krštenjem mošta po Križevačkim štatutima s početkom u 20,00 sati ispred sportske dvorane Osnovne škole.
U subotu, 12. studenog, s početkom u 11,00 sati započet će dvodnevna konferencija „Obnovljivi izvori energije“ u organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, u 12,00 sati će se održati edukativna radionica „Vratimo biootpad prirodi!“, dok će dan završiti već tradicionalnom revijom frizura i modnom revijom s početkom u 19,00 sati.
Izbor najatraktivnijeg izložbenog prostora i izvlačenje dobitnika nagradnih igri održat će se u nedjelju, 13. studenog, a sajam će se svečano zatvoriti u 18,00 sati.
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live