Novosti

Otvoren 18. Međunarodni sajam poduzetništva „Mesap 2016.“

Koprivničko-križevačka županija partner je ovogodišnjeg 18. Međunarodnog sajma poduzetništva „Mesap 2016.“ koji je službeno otvoren danas i trajat će do 19. lipnja.

Riječ je o značajnijoj sajamskoj manifestaciji u Republici Hrvatskoj i široj regiji koja je organizirana pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Ministarstva poduzetništva i obrta s ciljem promocije poduzetništva, razvoja novih partnerstava i međunarodne suradnje.
Prije službenog otvorenja sajma, sve okupljene izlagače, goste i uzvanike pozdravio je zamjenik župana Ivan Pal.

Koprivničko-križevačka županija, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica organizirali su nastup 18 poduzetnika s područja Županije koji se predstavljaju na 87 kvadratnih metara unutarnjeg i vanjskog izlagačkog prostora.

U okviru Sajma održat će se i brojne radionice za poduzetnike, kao i stočarska izložba Međimurske županije, izložba starih vozila i starih traktora Steyer te bogati kulturno-umjetnički program, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Otvorenju su sa suradnicima prisustvovali i ravnateljica PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić, direktor Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica Krunoslav Vitelj i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live