Novosti

Otvorena izložba „Pisanica od srca“ u Koprivnici

Na koprivničkom Zrinskom trgu održano je svečano otvorenje izložbe „Pisanica od srca“ koja se održava u okviru manifestacije „U susret Uskrsu“ koju organizira Turistička zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Uvodnu riječ održao je Zdravko Mihevc, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i pri tome zahvalio svima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog projekta i istaknuo kako će ove godine velike pisanice biti postavljene u Münchenu, Subotici, Lepoglavi i na otoku Cresu dok je mala pisanica poklonjena gradišćanskim Hrvatima u Austriji.

Izložbu „Pisanica od srca“ svečano je otvorio župan Darko Koren zahvalivši svim organizatorima ovog projekta te dodao kako je ovom projektu cilj promovirati Županiju i pobuditi interes za naivnu umjetnost.

Kao jedan od suorganizatora izložbe, obratila se i koprivnička gradonačelnica Vesna Želježnjak te istaknula kako se nada da će ova izložba privući još više posjetitelja i turista.

Posjetitelji će ove godine osim na Zrinskom trgu, moći vidjeti pisanice i na rotoru kod Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“, križanju Starogradske ulice i koprivničke zaobilaznice te kod podvožnjaka u Česmničkoj ulici, a izložba će biti otvorena do 20. ožujka.

IMG_3152m-170x160

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live