Novosti

Ovjere očitovanja kandidata o prihvaćanju kandidature i popis biračkih mjesta na području Grada Đurđevca

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Đurđevca donijelo je Priopćenje s istaknutim podacima o dežurstvima za ovjeru očitovanja kandidata o prihvaćanju kandidature prilikom provođenje izbora gradonačelnika i njegovog zamjenika, te članova gradskog vijeća Grada Đurđevca, na području Grada Đurđevca.
Za provođenje izbora gradonačelnika i njegovog zamjenika, te članova gradskog vijeća Grada Đurđevca, na području Grada Đurđevca, Županijsko izborno povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije imenovalo je stalni sastav Gradskog izbornog povjerenstva Grada Đurđevca.
U stalni sastav Gradskog izbornog povjerenstva Grada Đurđevca imenovani su:
Marija Grgešić, za predsjednicu,
Zrinka Senzel, za potpredsjednicu,
Vesna Piškorec-Kuzmić, za članicu,
Nada Marincil, za članicu,
Josip Patačko, za člana,
Katarina Bartolić Globan, za članicu.
Sjedište Gradskog izbornog povjerenstva Grada Đurđevca je u zgradi Gradske uprave Grada Đurđevca u Đurđevcu.
Obavještavaju se političke stranke i građani koji namjeravaju predložiti kandidacijske liste grupe birača za članove Gradskog vijeća Grada Đurđevca, te kandidate za gradonačelnika i njegova zamjenika da se ovjere očitovanja kandidata o prihvaćanju kandidature  obavljaju besplatno u sjedištu Gradskog izbornog povjerenstva Grada Đurđevca.
Gradsko izborno povjerenstvo Grada Đurđevca je donijelo i Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Đurđevca za nadolazeće lokalne izbore koji će se održati u nedjelju, 21. svibnja 2017. godine. Popis biračkih mjesta možete pogledatina službenim stranicama Grada Đurđevca.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live