Novosti

Počinju radovi na izgradnji ŠRC-a u Đurđevcu

Od idućeg tjedna započinju radovi prve faze uređenja Športsko-rekreacijskog centra u Đurđevcu. Prema javnoj nabavi ukupna vrijednost radova procijenjena je na 9,1 mil. kuna, dok je od strane izvođača radova stigla najpovoljnija ponuda od 8,30 mil. kuna.
U Gradskoj knjižnici u Đurđevcu održan je sastanak s izvođačima radi dogovora oko početka izgradnje. Prva faza izgradnje obuhvaća izgradnju novog objekta sa svlačionicama, kulupskim prostorijama, ugostiteljskim sadržajem i tribinama.
Na sastanku je dogovoreno da će se započeti sa radovima na iskopu terena za izradu posteljice novog stadiona, a izvođač radova nakon uvođenja u posao ima rok od četiri mjeseca za dovršetak svih planiranih radova.
Ranije su nabavljeni kontejneri koji služe kao svlačionice i klupske prostorije za članove NK Graničara, Škole nogometa i sve one koji koriste igralište sve do izgradnje novih prostorija, a nakon izgradnje ŠRC-a kontejneri će biti premješteni u Čepelovac te će poslužiti kao svlačionice za NK Vinogradar.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live