Novosti

Predstavljen projekt „Svi u školi svi pri stolu“

U prostorijama Županijske uprave održana je početna konferencija projekta „Svi u školi svi pri stolu“ kojim je za 767 učenika koji žive u siromaštvu ili riziku od siromaštva iz 18 osnovnih škola kojima je Županija osnivač osigurana besplatna školska prehrana za školsku godinu 2016./2017.

Prije samog predstavljanja projekta, župan Darko Koren zahvalio se prisutnima na partnerstvu i sudjelovanju u realizaciji ovog projekta te se osvrnuo i na ukupnu vrijednost projekta koja iznosi 865.336,02 kune te je u potpunosti financiran iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

U ime ravnatelja osnovnih škola prisutnima se obratila ravnateljica Osnovne škole Mihovil Pavlek Miškina Đelekovec Sonja Vuljak pri čemu je posebno zahvalila Županiji te svim ostalim suradnicima na sudjelovanju u projektu.

Na kraju uvodnog dijela konferencije, voditeljica projekta Ana Mušlek održala je prezentaciju i time predstavila projekt kao i njegove projektne aktivnosti. Navela je da projekt traje deset mjeseci te se osvrnula i na sam cilj projekta, a to je osigurati jednako pravo na obrazovanje, unaprijediti kvalitetu života učenika te smanjiti rizik od siromaštva i socijalne isključenosti djece.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live