Novosti

Prijavite se na kreativni natječaj „Volim svoju županiju“

Hrvatska zajednica županija ponovno pokreće kreativni natječaj „Volim svoju županiju“ kojim se pozivaju sve kreativne osobe da prijave svoje radove na natječaj za najbolje  viralne fotografije, u razdoblju od 1. ožujka do 7. travnja 2017. godine.
Prijaviti na natječaj možete svoje fotografije koje uključuju zanimljive detalje u kombinaciji s  prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom s područja svih županija u Republici Hrvatskoj.
Natječajem se želi pobuditi regionalni identitet i osigurati prepoznatljivost svake županije u Republici Hrvatskoj te se želi potaknuti mlade umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o detaljima svojih županija, kao destinacijama koje osim svojih ljepota nude i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.
Fotografije se dodjeljuju u tri kategorije: najbolja fotografija prema broju dijeljenja, najbolja fotografija prema broju lajkova te najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija.
Fotografije prikupljene putem natječaja Hrvatska zajednica županija koristit će isključivo u promotivne svrhe: objava na Facebooku Hrvatske zajednice županija, objava na internetskoj stranici Hrvatske zajednice županija, objava na službenim stranicama hrvatskih županija, organizacija izložbi fotografija te izrada ilustrativnih fotografija.
Dodatne informacije o uvjetima predaje fotografija objavljene su na službenoj internetskoj i Facebook stranici Hrvatske zajednice županija.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live