Novosti

Prijem za ratne zapovjednike 117.brigade Koprivničko-križevačke županije

Župan Darko Koren zajedno sa zamjenicima župana Darkom Sobotom i Ivanom Palom održao je prijem za ratne zapovjednike 117. brigade Koprivničko-križevačke županije.

Prijem je održan povodom 25. obljetnice osnivanja 117. brigade, a tom je prilikom župan Darko Koren istaknuo zadovoljstvo ovim susretom te se ukratko osvrnuo na obilježavanje dana oslobođenja vojarni u Križevcima i Koprivnici.

Zahvalu županu na ovom susretu uputio je ratni zapovjednik 117. brigade Koprivničko-križevačke županije Dragutin Kralj koji je istaknuo kako je ova brigada imala preko 3800 branitelja od koji je nažalost 38 njih poginulo te je dodao kako brigada ima 22 odlikovanja.

Pored toga, upoznao je župana i zamjenike župana s određenim problemima s kojima se ratni zapovjednici susreću te predložio da se odredi datum na koji će se obilježiti dan 117. brigade Koprivničko-križevačke županije.

Prijemu su, pored Dragutina Kralja, prisustvovali i ratni zapovjednici 117. brigade a čast zbog održanog prijema ratnih zapovjednika 117. brigade istaknuo je i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković .

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live