Novosti

Projekt Inkubator kreativnih industrija na korak bliže dobivanju “zelenog svjetla” iz Europske unije

Koprivnički Inkubator kreativnih industrija uspješno je prošao administrativnu provjeru te je upućen u fazu provjere prihvatljivosti troškova i ocjena kvalitete projekta raspisanog natječaja Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom „Razvoj poslovne infrastrukture“.
Projekt izgradnje i opremanja nove zgrade Inkubatora kreativnih industrija u koprivničkom kampusu, ukupne je vrijednosti 13,4 milijuna kuna.
Natječaj „Razvoj poslovne infrastrukture“ ima za cilj razvoj i poboljšanje kvalitete poduzetničko poslovne infrastrukture i povećanje broja proizvoda/usluga koje ona omogućava te pružanje novih ili kvalitetnijih usluga poduzetnicima.
U novom inkubatoru predviđeno je ukupno 15 fiksnih ureda, 15 fleksibilnih ureda te još 20 mjesta za razvoj ideja u kreativnom okruženju co-working prostora. Maksimalan kapacitet nove infrastrukture je 40 poduzeća i još 10 start-upova koji djeluju u co-working prostoru.
Cilj je poticati razvoj kreativnih industrija i IT sektora na koprivničkom području te privući i potaknuti što više mladih i kreativnih ljudi da se odvaže na samozapošljavanje i poduzetništvo.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live