Novosti

Projekt „Ruka pomoći“ među 20 najuspješnijih na „Tjednu EU fondova“

U Zagrebu se do 28. travnja održava „Tjedan EU fondova“, informativno-edukativni događaj u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, gdje se javnosti predstavljaju mogućnosti korištenja EU fondova, kao i sve novosti vezane uz dosadašnju provedbu operativnih programa.
Otvorenju „Tjedna EU fondova“ prisustvovali su predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac.
U sklopu svečanosti dodijeljene su nagrade za najuspješnije lokalne EU projekte, a prvo je mjesto osvojio projekt „Agenti 0-7“ koji se provodio u Međimurskoj i Virovitičko-podravskoj županiji.
Među 20 najuspješnijih ušao je i projekt „Ruka pomoći“, u kojemu je prijavitelj bio Klub za starije osobe Mariška, a partneri Koprivničko-križevačka županija, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te Gradsko društvo Crvenog križa Križevci. U ime projektnih partnera nagradu je preuzela ravnateljica PORA-e Melita Birčić.
Objavljena je i publikacija o najuspješnijim lokalnim projektima u Hrvatskoj u kojoj su s područja Koprivničko-križevačke županije opisani projekti:
-Razvojni centar i tehnološki park Križevci
-Priprema projektnog prijedloga investicijskog ulaganja s ciljem cjelovitog rješavanja vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracije Đurđevac, Novigrad Podravski, Virje i Podravske Sesvete
-DRAVIS 3
Događanjima su prisustvovali predstavnici Županije i PORA-e.
 
 
(foto;  kckzz.hr)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live