Novosti

Projekt „Spajaju li nas ili razdvajaju različitosti“ OŠ Molve predstavljen u emisiji “Neki novi klinci”

Učenici 2. i 3. razreda OŠ Molve tijekom ove školske godine kroz razne aktivnosti, radionice, posjete i predavanja bavili su se projektom pod nazivom „Spajaju li nas ili razdvajaju različitosti“, kojeg su u emisiji “Neki novi klinci” predstavile učiteljice 2. i 3. razreda OŠ Molve Katica Ištvan i Željkica Čerepinko učenice 2.razreda Klara Čerepinko i Laura Borozan te učenici 3. razreda Patrik Mihaljić i Andrija Paša.
 
 
 
 
 
 
-rekla je o ciljevima spomenutog projekta jedna od pokretačica istog, učiteljica Željkica Čerepinko.
Učenici su provodili aktivnosti druženja i upoznavanja sa Udrugom slijepih i slabovidnih osoba iz Koprivnice, zatim sa Udrugom osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ iz Đurđevca, te sa udomiteljskim obiteljima iz Molvi, a o iskustvima sa tih aktivnosti u emisiji su govorili učenici Klara, Laura, Patrik i Andrija.
Završna aktivnost projekta bila je u svibnju, kada su učenici ugostili članove Udruge „Mali princ“u zaštićenom krajoliku Čambina. Uz puno igre, crtanja i zabave dojmovi koje su učenici iznosili nakon svih aktivnosti i susreta pokazali su da se cilj ovog projekta, zadan na početku školske godine, ovakvim putem ostvaruje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio