Novosti

Župan Darko Koren i njegovi zamjenici zahvalili građanima na povjerenju na Lokalnim izborima 2017.

U prostorijama Županijske uprave održana je konferencija za medije na kojoj su župan Darko Koren i njegovi zamjenici Darko Sobota i Ratimir Ljubić zahvalili građanima što su im dali povjerenje za još jedan mandat upravljanja Koprivničko-križevačkom županijom.
Župan je izrazio zadovoljstvo što su građani prepoznali njihove rezultate i kvalitetno odrađena prijašnja dva mandata:
 
 
 
 
 
 
 
-kazao je Koren te dodao je u ovom mandatu razlika u tom što je na mjesto dosadašnjeg zamjenika Ivana Pala došao ravnatelj Obrtničke škole Ratimir Ljubić.
Župan je na suradnji zahvalio i medijima, kao i na korektnom praćenju izborne kampanje, na koju se osvrnuo i zamjenik župana Darko Sobota te je istaknuo; „Pred nama je konstituiranje Županijske skupštine. Vjerujem da će se članovi voditi interesima građana i da ćemo uspjeti. Mi smo se dokazali u svom poslu, u brizi i ravnomjernom razvoju Županije, tako ćemo nastaviti i ubuduće, a svima u Županijskoj skupštini ponudit ćemo suradnju.“
Novi zamjenik Ljubić najavio je kako će se pobrinuti za nastavak kapitalnih investicija u sektoru obrazovanja, gdje je važno izdvojiti gimnazije u Đurđevcu i Križevcima, novu Obrtničku školu, škole i sportske dvorane u općinama, no dodao je kako će u tim projektima čija se vrijednost kreće oko 250 milijuna kuna trebati pomoć države, budući da Županija to ne može sama financirati. Također je dodao kako će se nastaviti ulagati u usavršavanje nastavnika, posebno u smislu veće aktivnosti u apliciranju na EU sredstva.
Župan je kazao kako, uz redovne aktivnosti, kreću u sastavljanje većine u Županijskoj skupštini, a još je naglasio kako očekuju dobru suradnju s gradonačelnicima županijskih gradova, kao i s državnom vlašću.
 
 
(foto; kckzz.hr)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio