Novosti

Proslavljen Dan Općine Molve

U nedjelju, 7. kolovoza 2016. godine, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Molve koju je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Mijo Kovaček.
Načelnik općine Zdravko Ivančan u kratkim se crtama osvrnuo na sve učinjeno u prošloj godini, te planovima u narednom periodu koji su prvenstveno usmjereni na poticanje gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta na području općine.
Bila je to prigoda i za dodjelu javnih priznanja. Javno priznanje Zlatna plaketa “Grb Općine Molve” dodijeljeno je DVD-u Molve za 125 godina djelovanja i postojanja društva, posthumno Josipu Benceku za doprinos u Domovinskom ratu i dr. Ivanu Ivančanu za značajan kulturni doprinos i promicanje ugleda Općine Molve.
Ovogodišnji dobitnici Javnog priznanja “Zahvalnica Općine Molve”, koje je zaslužnima dodijelio načelnik općine Zdravko Ivančan, su: Petar Gregurić, Marijan Kranjec, Dragutin Kovačić, Ivan Jaković, Jelena Kokša, Ivan Gazdek, Ivana Vincek i Mihajlo Hontić
Čestitkama povodom Dana Općine pridružili su se i brojni gosti; Željko Lacković ispred gradonačelnika, Mladen Mađer i Josip Dekalić ispred načelnika, saborska zastupnica Anka Mrak Taritaš i dožupan Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal koji je istaknuo vidljiv napredak Općine Molve koja može služiti kao primjer kako treba upravljati malom sredinom u svim segmentima razvoja, te je mještanima općine čestitao Dan Općine i zaželio puno uspjeha i u narednom periodu.
Svečanost je svojim nastupom uveličao Ženski pjevački zbor uz pratnju Tamuraškog sastava KUD-a Molve izvedbom himne RH i nekoliko prigodnih pjesama, a prije svečane sjednice služena je sveta misa u crkvi BDM u Molvama.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live