Novosti

RADIONICE U OKVIRU GRAĐANSKE AKCIJE „PLASTIKU RECIKLIRAJ, TORBU BIRAJ“

 

Dijelove torbi koje su korisnici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ u prethodnom razdoblju oslikali zajedno sa učenicima Osnovne škole „Grgur Karlovčan“ Đurđevac i polaznicima Dječjeg vrtića „Maslačak“ Đurđevac, ovih dana su šivali zajedno sa članicama Udruge žena Grada Đurđevca i Udruge „Narcise“ Đurđevac. Na radionicama šivanja nastale su mnogobrojne platnene torbe koje će se mjenjati za PVC vrećice.

U prostorima Udruge organizirana je i radionica sa učenicima sedmih razreda OŠ Grgur Karlovčan Đurđevac koji su sa svojim razrednicama posjetili korisnike Udruge. Na radionici su korisnici Udruge i gosti izrađivali letke s ekološkim porukama koji podržavaju cilj ove akcije – očuvanje okoliša i prirode. Letke će korisnici Udruge dijeliti prilikom planiranih zamjena platnenih vrećica za PVC vrećice. Svojim posjetom osnovnoškolci su podržali akciju “Plastiku recikliraj, torbu biraj”.

Građanska akcija „Plastiku recikliraj, torbu biraj“ koju provodi Udruga Mali princ u razdoblju od 01. ožujka do 31. svibnja provodi se zahvaljujući financijskoj podršci Regionalne zaklade za lokalni razvoj “Zamah” u sklopu decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live