Novosti

Radni dogovor o početku projekta EDORA

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost odobrio je Koprivničko-križevačkoj županiji sredstva za sufinanciranje projekta EDORA – Edukacija upotrebom javnog prijevoza do održivog razvoja. Prihvaćeni troškovi projekta iznose 90.000 kuna od čega će Fond sufinancirati 80 posto sredstava. Cilj projekta je uspostava modela informiranja učenika osnovnih i srednjih škola te njihovih nastavnika o održivom razvoju i zaštiti okoliša s naglaskom na ekološkim, energetskim i sigurnosnim učincima u prometu.

Nakon provedenog postupka javne nabave za izvoditelja edukativnog dijela programa odabran je Savez za željeznicu. Zato je u prostorima Županije u srijedu, 10. veljače održan radni sastanak predstavnika Županije i predstavnika spomenutog Saveza. Na sastanku su dogovoreni daljnji koraci u provedbi projekta koji će se realizirati u 14 osnovnih i dvije srednje škole na području Županije.

Sudionike sastanka pozdravio je zamjenik župana Ivan Pal koji je izrazio zadovoljstvo što je projekt odobren, te uvjerenje da će tema projekta biti dobro prihvaćena u samim školama i široj javnosti.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live