Novosti

S trga poslan Kušlec z Đurđevca

Na Trgu sv. Jurja Udruga žena Budrovac i Udruga A je to art- Podravina zajedno s građanima obilježili su dan zaljubljenih pod nazivom Kušlec z Đurđevca.
Unatoč hladnom vremenu građani su odlučili doći na trg kako bi sudjelovali u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za troškove liječenja Matea iz Prugovca koji ima specifičnu vrstu skolioze.
Organiziran je prodajni sajam prigodnih poklona za dan zaljubljenih, a okupljeni su se mogli zagrijati uz ritmove ljubavnih pjesama u izvedbi Danguba i uz kuhano vino i čaj. Prigodni program pripremila su i djeca Osnovne škole Grgura Karlovčana koja su najavila dolazak proljeća unatoč pahuljama snijega koje su pomalo padale.
U turističkoj kućici svi zainteresirani su mogli napraviti fotografiju s najmilijih za natječaj u kojem se mogu osvojiti dodatne nagrade za dan zaljubljenih. Također se mogao degustirati gulaš koji se prodavao po simboličnoj cijeni za sve posjetitelje.
Svi koji slave imendan na dan Valentinova, ali i svi ostali posjetitelji napravili su zajedničku fotografiju kako bi obilježili nadolazeće Valentinovo.
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live