AktualnoNovostiSportske vijestiVijestiVijesti iz Đurđevca

Šahisti Šahovskog kluba Picok ostvarili zapažene rezultate u Molvama

Na IX. memorijalu Martina Careka – Gospodar studenog 2023. održanom u Molvama, šahisti Šahovskoga kluba Picoka nastupali su s velikim brojem igračica i igrača i u tri odigrana turnira postigli zapažene i velike uspjehe.

Tako je na A-turniru (seniorski turnir) najuspješniji bio Zdenko Vanđija koji je osvojio 4. mjesto u ukupnom poretku, ali i zlatnu medalju za fair-play. Uspješni su bili i Gordan Fuček (1. mjesto u kategoriji amatera), Nikola Gašparec (2. mjesto u kategoriji amatera), Petar Carek (3. mjesto u kategoriji veterana) te Matija Mihočka i Nikola Mihočka.

Gabriel Kapitanić osvojio je B-turnir (do 12 godina starosti) s osvojenih 6 bodova u 7 kola.

U toj kategoriji uspješni su bili i Viktor Gašparec (1. mjesto do 8 godina), Mia Marijan (2. mjesto među kadetkinjama), Gabriel Širec (2. mjesto do 10 godina) i Arijan Marković.

Lovro Mlinjarić osvojio je C-turnir (šahovske nade) ostvarivši 7 pobjeda u 7 kola. Među šahovskim nadama uspješni su još bili i Franka Širec (2. mjesto među djevojčicama do 10 godina), Andrija Zovko (3. mjesto do 10 godina) te David Navijalić, Leonardo Gašpari i August Fuček.

Ovo je bio jedan od najuspješnijih turnira na kojem su nastupili naši članovi u veteranskoj, amaterskoj, juniorskoj kategoriji i kategoriji šahovskih nada, rekao je predsjednik kluba Nikola Mihočka i čestitao svojim šahistima na izvrsnim igrama, postignutim rezultatima i uspjesima.

IZVOR: Grad Đurđevac

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live