Novosti

Sastao se Tim za palijativnu skrb Koprivničko-križevačke županije

U prostorijama Županijske uprave održan je radni sastanak Tima za palijativnu skrb na kojem je razmatran pripremljen Nacrt prijedloga Strategije razvoja palijativne skrbi za Koprivničko – križevačku županiju 2017.-2020.

Voditelj Tima Mato Devčić zahvalio je svim članovima na učestaloj komunikaciji te izrazio zadovoljstvo na ažurnosti prikupljanja podataka i drugih materijala koji pridonose izradi  prijedloga Strategije razvoja za palijativnu skrb za Koprivničko – križevačku županiju, a koji će se uputiti na usvajanje Županijskoj skupštini početkom ožujka.

Na edukaciju kao važnu stavku strateških ciljeva Strategije osvrnula se pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja istaknuvši kako je „ove godine osigurano ukupno 30.000,00 kuna u proračunu Županije za edukaciju određenog broja zdravstvenih djelatnika“.

Zaključno, članovi Tima utvrdili su da je dokument potrebno dopuniti  procjenom kapaciteta i raspoloživih resursa za pružanje palijativne skrbi u domovima za starije i nemoćne osobe na području Koprivničko-križevačke županije.

(foto; kckzz.hr)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live