Novosti

Skupština Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica donijela Plan rada za sljedeću godinu

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica održalo je redovnu izvještajnu Skupštinu na kojoj su usvojeni Plan rada i Financijski plan za 2018. godinu, a kojoj je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja.
Ines Kukec verificirana je za članicu Skupštine GDCK Koprivnica te izabrana za zastupnicu Skupštine Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, dok je Dragutina Havaića Skupština izabrala za novog člana Odbora Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.
U Planu rada za 2018. godinu GDCK Koprivnica nastavlja s provođenjem svojih aktivnosti i javnih ovlasti, a ravnateljica Adela Sočev navela je kako je, uz redovne poslove u gradskoj kuhinji, prvoj pomoći i radu s mladima, stavljen naglasak na humanitarne i socijalne djelatnosti. Tome će pridonijeti projekt „Volimo volontiranje“, financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu kojeg će se prikupljati donacije, a ravnateljica je izrazila nadu kako će Društvo i u narednoj godini, u partnerstvu s GDCK Čakovec, sudjelovati u FEAD projektu kroz koji je u ovoj godini osigurano oko osam tisuća paketa hrane i higijene potrebitima na području Koprivnice i 11 okolnih općina.
Darivanje krvi također je jedna od istaknutijih djelatnosti GDCK Koprivnica, a u sljedećoj se godini planira još više akcija nego ove godine, a plan je prikupljanja oko 6.000 doza krvi. Također se planira riješiti pitanje skladišnog prostora, što je investicija neophodna za daljnje funkcioniranje.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio