Novosti

Skupština Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica donijela Plan rada za sljedeću godinu

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica održalo je redovnu izvještajnu Skupštinu na kojoj su usvojeni Plan rada i Financijski plan za 2018. godinu, a kojoj je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja.
Ines Kukec verificirana je za članicu Skupštine GDCK Koprivnica te izabrana za zastupnicu Skupštine Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, dok je Dragutina Havaića Skupština izabrala za novog člana Odbora Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.
U Planu rada za 2018. godinu GDCK Koprivnica nastavlja s provođenjem svojih aktivnosti i javnih ovlasti, a ravnateljica Adela Sočev navela je kako je, uz redovne poslove u gradskoj kuhinji, prvoj pomoći i radu s mladima, stavljen naglasak na humanitarne i socijalne djelatnosti. Tome će pridonijeti projekt „Volimo volontiranje“, financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu kojeg će se prikupljati donacije, a ravnateljica je izrazila nadu kako će Društvo i u narednoj godini, u partnerstvu s GDCK Čakovec, sudjelovati u FEAD projektu kroz koji je u ovoj godini osigurano oko osam tisuća paketa hrane i higijene potrebitima na području Koprivnice i 11 okolnih općina.
Darivanje krvi također je jedna od istaknutijih djelatnosti GDCK Koprivnica, a u sljedećoj se godini planira još više akcija nego ove godine, a plan je prikupljanja oko 6.000 doza krvi. Također se planira riješiti pitanje skladišnog prostora, što je investicija neophodna za daljnje funkcioniranje.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live