Novosti

Spektakularnim koncertom Zabranjenog pušenja završeno Glazbeno ljeto v Đurđevcu

Ovaj vikend je bio posljednji vikend u ovogodišnjem Glazbenom ljetu, a obilježili su ga spektakularni koncerti i natjecanja u obaranju ruke i ispijanju piva.
U subotu na Trgu sv. Jurja prvo se održalo natjecanje u ispijanju pive- Megdan beer tournament. Natjecanje je okupilo brojne ljubitelje piva i znatiželjnike, a natjecanju je pristupilo čak 20 kandidata koji su uspjeli proći teške kvalifikacije. U treći krug ušlo je samo osam kandidata, a pobjednikom je proglašen Miroslav Novosel koji je pola litre pive popio u nevjerojatnih 3,36 sekundi.
Nakon ispijanja pive uslijedilo je natjecanje u obaranju ruke- Megdan muscle tournament. U kategoriji žena sudjelovale su četiri natjecateljice u lijevoj ruci i desnoj ruci. Apsolutna pobjednica i u lijevoj i desnoj ruci je prvakinja Mihaela Kogl. Dok je u muškoj ekipi od ukupno 19 natjecatelja u obaranje desne ruke uvjerljivo pobijedio Marijan Harč iz Križevaca koji je profesionalac, ali moramo pohvaliti i naše amatere koji su unatoč prvom natjecanju pružili snažan otpor.
Gradonačelnik Željko Lacković pozdravio je okupljene i poželio im dobru zabavu te je službeno proglasio zatvaranje Glazbenog ljeta najavom koncerta Zabranjenog pušenja.
Koncertna poslastica za kraj ovogodišnjeg Glazbenog ljeta nastup Zabranjenog pušenja napunio je trg te okolne kafiće, a brojna publika je uglas pjevala i plesala uz poznate hitove.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live