NovostiSportske vijestiVijesti

Stolnoteniski klub Pitomača obilježio 45 godina djelovanja

U Knjižnici i čitaonici Pitomača održano je predavanje o počecima djelovanja Stolnoteniskog kluba Pitomača. U prisustvu bivših i sadašnjih članova Stolnoteniskog kluba kao i mnogih uzvanika i ljubitelja stolnog tenisa, uvodnu riječ održao je Marinko Barčan v. d. ravnatelj Knjižnice i čitaonice Pitomača.
Program je vodio Rajko Stilinović dok se za glazbeni ugođaj pobrinuo Jan Stilinović.
O nastanku kluba kao i njegovim počecima govorili su bivši treneri i igrači a to su Ladislava Jergović, Pavao Švaljek, Rudi Nemeš i Ranko Posavec.
Predsjednik Stolnoteniskog kluba Pitomača, a ujedno i trener Mirko Debeljak i predsjednica Nadzornog odbora Milena Virovac upoznali su prisutne sa dosadašnjim uspjesima kluba, kako u ekipnim tako i u pojedinačnim nastupima i natjecanjima te planovima u narednom periodu.
Ovu svečanost uveličala je svojim dolaskom i Saborska zastupnica Vesna Bedeković koja se prigodnim riječima zahvalila svima na upornosti i uspjesima te izrazila je želju za nastavak uspješnog rada kluba. Na kraju svečanosti podijelila je i zahvalnice Knjižnice i čitaonice Pitomača, bivšim i sadašnjim članovima kao i izvođačima programa.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live