Novosti

Stručnim predavanjima započelo obilježavanje „Dana travnjaka“

Obilježavanje ovogodišnje sajamske manifestacije „Dani travnjaka“ Koprivničko-križevačke županije započelo je održavanjem stručnih predavanja u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Koprivnica.

Na samom početku predavanja, zamjenik župana Darko Sobota, ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora Dana travnjaka pozdravio je sve prisutne.

Stručna predavanja otvorila je Srednja gospodarska škola iz Križevaca prezentacijom školskih programa koje nudi učenicima dok je Visoko gospodarsko učilište iz Križevaca potom predstavilo stručne studije.

U nastavku predavanja, Dario Belošević pobliže je predstavio sustav navodnjavanja, a voditeljica Odjela za tržište i marketing poljoprivrednih proizvoda u Hrvatskoj poljoprivrednoj agenciji Dubravka Živoder održala je predavanje na temu „Marketinški projekti u provedbi Hrvatske poljoprivredne agencije“.

Stručna predavanja završila su predavanjem voditelja Odjela za povećanje konkurentnosti u Sektoru za upravljanje EU fondom za ruralni razvoj u Ministarstvu poljoprivrede Tomislava Petrovića u sklopu kojeg su svim prisutnima predstavljene Mjere 4., 5. i 6. Ruralnog razvoja Republike Hrvatske.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live