Novosti

Suradnja OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac i djelatnika Podravskog radija

Uspješna suradnja učenika i učitelja OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac te djelatnika Podravskog radija nastavljena je posjetom direktora Podravskog radija, Ivice Šubare, glave i odgovore urednice Tamare Belak te tehničara Mladena Prevedana koji su ih darivali simboličnim poklonom – penkalom.

Podravski radio kroz svoje emisije prati aktivnosti i događaje škole. Učenici i učitelji tijekom cijele školske godine sudjeluju u emisijama Podravskog radija kao suradnici, te na taj način učenici razvijaju medijsku kulturu, a isto tako suradnja doprinosi profesionalnom informiranju i usmjeravanju učenika.

Uz ovaj poklon poželjeli su svim učenicima, njihovim roditeljima kao i svim djelatnicima škole svako dobro za nadolazeće blagdane.

Učenici su uzvratili dobrim željama i iskazali želju za dobrom suradnjom s Podravskim radijom poklonivšim im školske suvenire u obliku pijetla i deva koje sami izrađuju.

Suradnja učenika i učitelja s djelatnicima Podravskog radija dio je provedbe Kurikuluma građanskog odgoja i obrazovanja, a ima za cilj široj društvenoj zajednici prezentirati rad škole. Na taj način učenici uče od profesionalaca i usvajaju znanja i vještine s područja medijske kulture.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live