AktualnoNovostiVijesti iz KoprivniceVijesti iz Županije

Svečanom akademijom obilježen Dan OŠ Braća Radić Koprivnica

Svečanom akademijom u koprivničkoj dvorani Domoljub je obilježen Dan Osnovne škole Braća Radić. Svečanosti su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić sa zamjenicom Ksenijom Ostriž i suradnicima, ravnatelji koprivničkih osnovnih škola te učenici, nastavnici i partneri škole.

Uvodnim riječima obratio se ravnatelj Krešo Grgac koji je zahvalio osnivaču Gradu Koprivnici i Županiji na potpori koju pružaju projektima i programima škole naglasivši kako je škola postigla brojne uspjehe zahvaljujući predanom radu učenika, njihovih nastavnika i mentora uz veliku podršku roditelja. Sinergijom se može ostvariti ovakav uspjeh, a to ćemo punim jedrima u novim projektima nastaviti pokazivati i dalje, poručio je Grgac.

Čestitku su uputili i zamjenik Ljubić te gradonačelnik Jakšić koji su u prigodnim govorima izrazili zadovoljstvo i ponos što jedna od najvećih osnovnih škola u Hrvatskoj na glasu kao jedna od najboljih što su pokazali sjajni rezultati na natjecanjima, ali i bogatstvo aktivnosti i programa koje škola nudi. Poželjeli su učenicima sretan završetak školske godine, osmašima upis u željene škole, a svima ponajviše kreativan odmor na ljetnim praznicima.

Izvor; KKŽ

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio