NovostiVijesti

Svečanom sjednicom obilježen Dan Općine Đelekovec

U Đelekovcu je povodom obilježavanja Dana Općine, danas održana Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Đelekovec koja je okupila brojne uzvanike iz Županije i susjednih općina.

Sjednicu je otvorila Ivana Serdarušić, predsjednica Općinskog vijeća Općine Đelekovec,a potom se prisutnima obratila i načelnica Lara Samošćanec istaknuvši kako je od svih projekata i aktivnosti ipak najvažnija briga o ljudima i mještanima, s posebnim naglaskom na starije i nemoćne ali i na djecu i mlade, čime se radi i na poboljšanju demografske slike Općine;

-rekla je načelnica Samošćanec.

U ime prisutnih načelnika općina obratio se načelnik Općine Peteranec, Ivan Derdić;

Zamjenik župana Ratimir Ljubić naglasio je kako je Županija uvijek na raspolaganju za pomoć i podršku svim općinama naše županije;

Na kraju službenog dijela sjednice nastupili su mališani iz DV Iskrica i učenici OŠ M.P. Miškina Đelekovec, koji su načelnici uručili prigodni poklon iznenađenja koji su sami izradili Općini za rođendan, te glazbenim nastupom Đelekovečke zborašice.

Centralni dio obilježavanja Dana Općine Đelekovec održat će se sutra, na blagdan Tijelova, a krenut će misom s procesijom u 10 sati, te Likovnom kolonijom Udruge Vendi. U 18 sati odigrat će se utakmica seniora NK Osvit na nogometnom igralištu u Đelekovcu a potom i zabava uz nastup TS Dangube u prostorijama sportskog objekta u Đelekovcu.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live