Novosti

U Županijskoj upravi održan prijem za kandidatkinje Izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije

Kako bi im poželjeli uspjeh na natjecanju, župan Darko Koren i zamjenik župana Darko Sobota u srijedu, 3. svibnja održali su prijem za kandidatkinje drugog Izbora za Miss Koprivničko-križevačke županije.

Župan je istaknuo važnost organizacije ovakvog događanja za promociju Županije te kazao: „Djevojkama čestitam na hrabrosti, a organizatorima na velikom trudu koji su uložili u projekt. Osim što je to sjajna promocija Koprivničko-križevačke županije, važno je naglasiti i doprinos društvenom životu zajednice.“

Vlasnik licence za Koprivničko – križevačku županiju i direktor Turističke agencije Le Monde Mladen Marendić zahvalio je Županiji na podršci te dodao kako se natječe ukupno jedanaest kandidatkinja, a manifestacija se održava sutra, 4. svibnja u 20 sati u Hrvatskom Domu u Križevcima. Ocjenjivački sud sastoji se od 13 članova, a pobjednica će predstavljati Županiju na Izboru za Miss Hrvatske koji će se održati u rujnu.

Djevojke će nositi odjeću butika Showroom-a, večernje haljine i vjenčanice Salona vjenčanica N-ina Sposa te večernje haljine križevačke dizajnerice Martine Kuntić, dok će se u prvom izlasku na pozornicu predstaviti u majicama Koprivničko-križevačke županije. Na samom će početku Izbora biti prikazan i promotivni film županijske Turističke zajednice, kako bi se posjetitelje upoznalo s posebnostima ovog kraja.

Također, na Izboru će nastupiti Ženska križevačka straža, Križevačke mažoretkinje, Sportski plesni klub Ritam Koprivnica i Križevački udaraljkaši, a program će voditi Zlatan Zuhrić Zuhra.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live