Novosti

U Županijskoj upravi održano druženje sa predstavnicima medija

Župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom te predsjednicom Županijske skupštine Vericom Rupčić upriličili su danas druženje uz kavu sa predstavnicima medijima i prigodan domjenak kao zahvalu na suradnji u protekloj godini.
„Ova godina bila je prilično složena, no ipak uspješna po pitanju aktivnosti i rada Županijske uprave, a izuzetno je važan i izglasani Proračun za 2017. godinu kojim smo osigurali jedan kontinuitet funkcioniranja ovog zajedničkog sustava“, započeo je župan te naglasio izuzetno dobru suradnju medija i Županije naglasivši: „Hvala Vam na Vašem trudu i radu te se nadam da ćemo uz toleranciju i odgovornost  za poslom nastaviti dobro surađivati i u nadolazećoj godini“ te uputio čestitke uoči nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana.
Zadovoljstvo vrlo „kvalitetnom i korektnom suradnjom tijekom ove godine“ izrazila je i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić te se pri tom ukratko osvrnula na rad Županijske skupštine i poželjela svima „svako dobro, sretnu i uspješnu 2017. godinu“.
Čestitke povodom blagdana uputio je i zamjenik župana Darko Sobota uputivši pri tom zahvalu na dosadašnjoj suradnji  i „radujem se i budućoj suradnji te Vam svima želim blagoslovljene i radosne blagdane“.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live