Novosti

Udruga Mali princ obilježila je Ljubičasti dan

Udruga Mali princ obilježila je Ljubičasti dan, Internacionalni dan posvećen povećanju razine osvještenosti o epilepsiji. Na izložbenom štandu Udruge ispred turističke kućice na Trgu svetog Jurja dijeljeni su letci o Ljubičastom danu te je organizirana prodaja prigodnih uskrsnih radova članova Udruge.

Informacijama u letku Udruga Mali princ je željela upoznati javnost o tome kako pomoći osobi koja ima epileptički napadaj, problemima s kojima se osobe s epilepsijom susreću  u svakodnevnom životu, zašto je baš ljubičasta boja izabrana kao internacionalna boja epilepsije, te o aktivnostima koje doprinose poticanju samopouzdanja i samozastupanja, a u koje su u Udruzi uključeni članovi među kojima su i osobe koje boluju od epilepsije.

Mnogobrojni sugrađani posjetili su štandove Udruge, te kupnjom radova po simboličnim cijenama i zanimanjem za letke o Ljubičastom danu pokazali da prepoznaju rad  Udruge i nastojanje da unaprijede kvalitetu života  korisnika, osoba s intelektualnim teškoćama među kojima su i osobe s epilepsijom.

DSCF0025-150x100

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live