Novosti

Udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije održala aktivnost društvenih igara u sklopu projekta „Priprema, pozor, SAD!

Udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije održala je aktivnost društvenih igara, a sve u sklopu projekta „Priprema, pozor, SAD!!! (Samopouzdani, Aktivni, Društveni)“ koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
Dana 1. lipnja ove godine započela je prva godina trećeg ciklusa ovog projekta koji će trajati do 2023. Uz brojne aktivnosti i radionice koje će Udruga održati kroz tri godine u sklopu projekta, društvene igre su jedna od onih kojoj se članovi posebno vesele. Okušali su svoje vještine u govornom pikadu gdje su pokazali preciznost i snalaženje u prostoru, a neki su zaigrali Sensino, Četiri u nizu i Konjičku utrku. Sve društvene igre prilagođene su za osobe s oštećenjem vida sa svrhom psihosocijalnog jačanja korisnika programa.
Kroz ovu aktivnost korisnici su dobili priliku zadovoljiti svoje društvene potreb, a sudjelujući u društvenim igrama naučili su i kako djelovati unutar tima, razvili svoj natjecateljski duh i testirali svoje opipne i slušne osjete.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live