OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Udruga žena Grada Đurđevca nastavlja s kreativnim i humanitarnim radom

Članice Udruge žena grada Đurđevca okupile su se na godišnjoj skupštini u Starom gradu kako bi rezimirale sve ono što su radile tijekom 2017. godine.
Kroz kratki presjek aktivnosti predsjednica Udruge Mirjana Mišulin podsjetila je članice na uspješnu i prepunu godinu događanja, te je naglasila da je udruga bila jedna od najaktivnijih što se tiče održavanja aktivnosti.
Članice ove Udruge bile su dio svih događanja u gradu Đurđevcu, a svoje izložbene prostorije pokazivale su svim zainteresiranim pojedincima, udrugama i gostima, te su tjedno održavale i razne radionice. Na skupštini su članice jednoglasno usvojile sva izvješća i plan rada za ovu godinu.
Gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči pozdravio je sve prisutne, te je izrazio zadovoljstvo radom i ostvarenom suradnjom s udrugom kaja uvijek nastoji prezentirati naš grad i tradiciju na svojim gostovanjima. Također, naglasio je važnost projekata kojim se nastoji pospješiti rad udruge, ali i očuvati i prenosti važnost Pogače z oreji na sve naraštaje.
Od gostiju se obratila i Ksenija Grgičin ispred Udruge Mali princ, te je naglasila dobru suradnju s Udrugom žena grada Đurđevca uz očekivanje da će se ista nastaviti i nadalje.
Predsjednica Mirjana Mišulin naglasila je i humanitarni rad po kojem je ova Udruga i prepoznatljiva, budući da ni jedna humanitarna akcija u gradu pa i šire nije prošla bez prisustva članica Udruge žena grada Đurđevca. U nadi da će još dugo svojim radom i prisutnošću doprinositi dobrobiti ove naše zajednice, članice Udruge zahvalile su se svima koji ih podržavaju u njihovom radu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio