AktualnoNovostiSportske vijestiVijestiVijesti iz ĐurđevcaVijesti iz Županije

Veliki uspjesi članica Plesnog kluba Ritam na bodovnim turnirima: Četiri članice u Đurđevac donijele 13 medalja

S jakih plesnih bodovnih turnira Hrvatskog sportskog plesnog saveza, koji su se proteklog vikenda održali u Makarskoj i u Splitu, četiri članice Plesnog kluba „Ritam“ Klara Senjan, Sara Kovač, Sara Vršić i Una Janković, u Đurđevac su se vratile s čak 13 medalja.

Bili su to zahtjevni turniri u oba grada u standardnim i latinoameričkim plesovima.
Naše su sportske plesačice ostvarile odlične rezultate u obje plesne discipline, a najbolje je postigla Klara Senjan, koja je osvojila 4 zlatne medalje i bila prva u Makarskoj i u Splitu u standardnim i u latinoameričkim plesovima, ističu iz kluba.
U standardnim plesovima u Makarskoj Klara Senjan je osvojila prvo, Sara Kovač drugo, Sara Vršić treće te Una Janković četvrto mjesto. U latinoameričkim plesovima prva je Klara Senjan, druga Una Janković, treća Sara Vršić, te šesta Sara Kovač.
Na Bodovnom turniru u standardnim i latinoameričkim plesovima u Splitu, Klara Senjan odnosi prvo mjesto u standardnim plesovima, Sara Kovač i Sara Vršić dijele treće mjesto, a Una Janković je zauzela peto mjesto, dok je i u latinoameričkim plesovima Klara Senjan prva, Sara Kovač druga, Sara Vršić treća te Una Janković peta.


izvor; Grad Đurđevac

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live