Novosti

„Vinski vodič Podravine i Prigorja“

U petak, 30. rujna s početkom u 16,00 sati predstavit će se projekt „Vinski vodič Podravine i Prigorja“ u prvoj eko vinariji u Kloštru Podravskom.

Projekt podržava Koprivničko-križevačka županija s ciljem razvoja Podravine i Prigorja kao top vinske i kulturne destinacije. Naime, riječ je o najopsežnijem projektu brendiranja vina Podravine i Prigorja, a u njemu sudjeluju i općine Rasinja, Kloštar Podravski, Podravske Sesvete, Kalinovac, Virje, Novigrad Podravski, Kalnik, Sveti Petar Orehovec, Molve te gradovi i turističke zajednice iz Koprivničko-križevačke županije.

U sklopu predstavljanja projekta, gosti i uzvanici moći će uz predstavljanje turističkog vodiča kušati i ekološka vina domaćina kao i podravske delicije, a na konferenciji će prisustvovati zamjenik župana Darka Sobote, načelnici općina koje sudjeluju u projektu, predstavnici HGK Županijske komore Koprivnica, općinskih i županijskih vinarskih udruga, turističkih zajednica i turističke agencije iz Koprivnice kao partnera kao i pojedini ugostitelji i vinari.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live