Novosti

XV. Županijska izložba vina 05. svibnja u Koprivnici

Upravni odbor Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije, održao je svoju desetu sjednicu, pod predsjedanjem zamjenika župana i predsjednika Zajednice Darka Sobote, kojoj je prisustvovao i voditelj Odsjeka za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo Denis Maksić.

Dogovoreno je kako će se XV. Županijska izložba vina održati 5. svibnja u Koprivnici, gdje će domaćin biti Udruga vinogradara i voćara koprivničkog kraja „Fran Galović“. „Svrha izložbe je promocija vinogradarstva i vinarstva na području Koprivničko-križevačke županije.“, kazao je Sobota, koji je ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora, a u sklopu ove manifestacije proglasit će se i Županovo vino za 2017. godinu.

Večer zlatnih vina održat će se 6. svibnja u Koprivnici, a Zajednici se priključila i Udruga vinogradara i vinara sv. Martin Kalnik kojoj su članovi poželjeli dobrodošlicu.

Voditelj Maksić podsjetio je kako je krajnji rok za prijavu projekata za sufinanciranje 27. ožujka do 15 sati, dok je predsjednik Sobota najavio kako se i ove godine očekuje održavanje međunarodne izložbe „Zlatna vina Alpe Adria“ u Križevcima, 10. lipnja s početkom u 18 sati uz domaćinstvo Udruge „Bilikum“.

foto: kckzz.hr

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live