Novosti

Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije održala izbornu sjednicu Skupštine

U prostorijama Županijske uprave održana je izborna sjednica Skupštine Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije kojoj su prisustvovali župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom.
Župan je uvodno pozdravio članove Zajednice te im zahvalio na dobroj suradnji, a potom se osvrnuo na proteklo razdoblje: „Sport kao sektor izrazito nam je važan, a tijekom godina nastojali smo održati stabilnu razinu financiranja. Uvijek postoji mogućnost da se napravi više, no moramo se voditi realnim mogućnostima i nastojati da krajnji rezultat bude pozitivan.“
Župan je zahvalio i zamjeniku Palu „koji je često i izravno bio uključen u rad Zajednice“ te pročelnici Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost sport i nacionalne manjine Branki Cuki.
Prije početka radnog dijela sjednice Skupštine, župan je u ime Koprivničko-križevačke županije primio priznanje Zajednice sportova koje mu je uručio predsjednik Zajednice Stanislav Lovković naglasivši velik doprinos Županije u razvoju sporta.
Na radnom dijelu sjednice izabrano je tročlano radno predsjedništvo, na čelu sa Zdravkom Rupnikom, dok je za predsjednika verifikacijske komisije imenovan Ivan Petak. Zamjenik Pal, ujedno i predsjednik Nadzornog odbora Zajednice, predstavio je Izvješće o radu za proteklu godinu, a uz dosadašnje članove Upravnog odbora, izabrani su i novi članovi. Za predsjednika Zajednice sportova ponovno je izabran Stanislav Lovković.
Pored članova Zajednice, sjednici su prisustvovale i pročelnica Branka Cuki te viša savjetnica za provedbu kapitalnih projekata u školstvu Ana Mušlek.
 
(foto;  kckzz.hr)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live