Novosti

Zamjenik Ljubić na druženju povodom odlaska u mirovinu doajena koprivničko-križvačkog vatrogastva Stjepana Varmuže

Zamjenik župana Ratimir Ljubić prisustvovao je prigodnom druženju koje je organizirao doajen koprivničko-križevačkog vatrogastva Stjepan Varmuža povodom svog odlaska u zasluženu vatrogasnu mirovinu.
Zamjenik je uputio zahvale na svemu što je Varmuža učinio za razvoj i promociji vatrogastva Koprivničko-križevačke županije, a u ime Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije, zapovjednik Zvonimir Habijan uručio mu je prigodnu plaketu.
Na prijedlog Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Stjepanu Varmuži dodijeljeno je najviše državno priznanje za životno djelo u vatrogastvu, povelja i plaketa s likom Mirka Kolarića, i to na svečanoj sjednici Skupštine Hrvatske vatrogasne zajednice održane u Domu hrvatskih branitelja u Puli, 6. svibnja 2015. godine.
Uz zamjenika Ljubića i zapovjednika Habijana, druženju su prisustvovali i glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković, predstavnici Podravke, predsjednik VZG Koprivnica Ivan Golubić, vatrogasci iz Slovenije i Podstrane, predsjednik DVD-a Stara Ves Ivan Grošević, Ivan Mužić i Ivan Matosović iz VZ i JVP Grada Križevaca te brojni prijatelji.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content