Novosti

Zamjenik Ljubić na predstavljanju humanitarne akcije „Darujte prostor Laticama“

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ u prostorijama Grada Koprivnice održala je konferenciju za novinare kako bi najavila humanitarnu akciju pod nazivom „Darujte prostor Laticama“ koja će se provoditi do 13. ožujka 2018. godine.
Cilj akcije je prikupiti novac za plaćanje komunalne infrastrukture koja je preduvjet za izgradnju i uređenje novog prostora te izradu projektne dokumentacije, a konferenciji je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je pohvalio rad Udruge i njezinu skrb za djecu, mlade i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama, kao i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Verica Rupčić.
Humanitarna akcija završiti će velikim humanitarnim koncertom, a u sklopu konferencija predstavljena je i slikovnica „Slon kojega nisu slušale noge“ koja je nastala u sklopu projekta „I ti se možeš igrati s nama“. Tekst za slikovnicu napisala je Nikol Bali, a ilustrirala ju je Antonia Prilika. Slikovnica će također biti predstavljena i u Gradskoj knjižnici Grada Đurđevca u utorak 19. prosinca s početkom u 17:30 sati.
 

 
foto:  kckzz.hr

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio