Novosti

Zamjenik Sobota na 25. obljetnici Udruge HVIDR-a Koprivnica

Udruga HVIDR-a Koprivnica svečanom je akademijom obilježila 25. godišnjicu postojanja i uspješnog rada, kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota koji je pohvalio aktivno djelovanje Udruge i njezinu suradnju s Koprivničko-križevačkom županijom po svim pitanjima braniteljske problematike te je uputio zahvale braniteljima na njihovoj hrabrosti i svemu što su učinili za slobodu i samostalnost RH.
Udruga je osnovana 14. prosinca 1992. godine, a od samih početaka posvetila je svoj rad pomaganju hrvatskim braniteljima koji su stali u obranu domovine i njihovim obiteljima.
Na početku svečane akademije o povijesti djelovanja te aktivnostima Udruge govorio je predsjednik Udruge Stevo Šimunović a potom su uručene i zahvalnice svima koji su doprinijeli radu i razvoju Udruge, a za pomoć i dugogodišnju suradnju zahvalnica je uručena i Koprivničko-križevačkoj županiji.
Pored brojnih branitelja, akademiji su prisustvovali i izaslanik ministra hrvatskih branitelja Zvonko Belja, izaslanik ministra obrane brigadir Ivica Čelika te zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž. Nakon akademije na Spomeniku hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata položeni su vijenci i zapaljene svijeće.
 
foto;  kckzz.hr

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live