Novosti

Zamjenik Sobota prisustvovao Skupštini Udruge HVIDR-a Koprivnica

Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Koprivnica održala je svoju redovnu sjednicu Skupštine, kojoj je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao i zamjenik župana, Darko Sobota te im čestitao na uspješnom radu.
Na sjednici su jednoglasno usvojena izvješća o radu predsjednika i Predsjedništva, Nadzornog odbora i Suda časti, kao i Financijsko izvješće za drugu polovicu prošle godine, a donesen je i plan i program rada za 2017. godinu. Također, predloženi su kandidati za tijela HVIDR-e Koprivničko-križevačke, i to za predsjednika Miroslav Blažek, a za njegovog zamjenika Pero Šaš, kao i delegati u županijsku Skupštinu zajednice udruga i članova HVIDR-e.
Predsjednik HVIDR-e Stevo Šimunović kazao je kako ove godine obilježavaju 25. obljetnicu djelovanja te je najavio bogat program proslave. U planu je održavanje Okruglog stola na temu socijalne i pravne zaštite te korištenja EU fondova preko Ministarstva hrvatskih branitelja, sportski susreti te svečana akademija na kojoj će biti dodijeljene zahvalnice svima koji su na bilo koji način doprinijeli radu Udruge.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live