Novosti

Župan Darko Koren u emisiji Aktualnosti iz županije

U emisiji Aktualnosti iz županije u programu Podravskog radija, gostovao je župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren koji je naglasio kako je 2018. godina započela u znaku zdravstva, te se tom prilikom osvrnuo na trenutnu demografsku sliku u Koprivničko-križevačkoj županiji;
 
 
Župan Koren je istaknuo kako je u prošloj godini u sklopu ulaganja u zdravstvo u koprivničku bolnicu stigla oprema vrijedna 10 milijuna kuna, dok ove godine u bolnicu stiže i uređaj za magnetsku rezonancu, a naglasio je i važnost provođenja specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite u ambulantama u Križevcima i Đurđevcu.
Istaknuo je i značajna ulaganja u školstvo a potom se osvrnuo i na trenutnu situaciju što se tiče javno-privatnog partnerstva;
 
 
Nadalje, kako bi se pomoglo jedinicama lokalne samouprave u predfinanciranju projekata, održana je radionica na kojoj su predstavnici Hrvatske banke za obnovu i razvitak predstavili svoje kreditne linije, za što župan smatra da će biti od velike pomoći.
Županija također nastavlja i s programom Pomoći u kući kako bi se poboljšala skrb i briga o starijim i nemoćnim osobama.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio