Novosti

Proglašeni najuspješniji županijski rukometaši, rukometašice, rukometne ekipe i rukometni treneri u 2017. godini

U Koprivnici je u organizaciji Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije održano drugo po redu proglašenje najuspješnijih rukometaša, rukometašica, rukometnih ekipa, trenera i rukometnih djelatnika u 2017. godini, a svečanosti su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković.
Zamjenik Ljubić uputio je čestitke nagrađenima na svim postignutim uspjesima te se osvrnuo na „bogatu tradiciju rukometa na ovom području koja je utjecala na cjelokupni društveni razvoj“, dodavši kako će Županija i njezina Zajednica sportova i nadalje biti na raspolaganju sportašima za potrebnu podršku. Posebno je pohvalio mlade sportaše koji postižu sve bolje rezultate, što je dokaz da se kvalitetno radi i da rukomet ima svijetlu budućnost.
Predsjednik županijskog Rukometnog saveza Zlatko Blažeković naglasio je kako je smisao manifestacije motivacija mladih za bavljenje rukometom i sportom općenito, a također je zahvalio Županiji na dosadašnjoj podršci.
Nakon što je nedavno bila nominirana za najbolju hrvatsku rukometašicu godine, Marijeta Vidak proglašena je najboljom županijskom rukometašicom u 2017. godini, a najboljim rukometašem proglašen je Filip Vučelić.
RK Podravka Vegeta proglašena je najuspješnijom ženskom rukometnom ekipom, a njihove su kadetkinje, 2000. godište i mlađe, proglašene i najperspektivnijom ekipom. Također, u isti je klub otišlo i priznanje za najperspektivniju rukometašicu i to u ruke Elene Popović.
Najuspješnijom muškom rukometnom ekipom proglašen je križevački KTC, dok je nagradu za najuspješnijeg rukometnog trenera primio Dragutin Miklečić.
 
foto;  kckzz.hr

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live