Novosti

Župan i predsjednica Županijske skupštine upriličili novogodišnji prijem

Na kraju kalendarske godine, a u znak zahvale na suradnji u protekloj godini župan Darko Koren i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić upriličili su u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica novogodišnji prijem za članove Županijske skupštine, načelnike, gradonačelnike, ravnatelje Županijskih ustanova te pročelnike upravnih odjela.
„U ovoj godini odradili smo posao pošteno i na korist svih građana naše Županije“, započeo je župan Koren te pri tom iskazao zadovoljstvo radom kao i suradnjom svojih suradnika istaknuvši: „Iako je ova godina koja je iza nas bila poprilično složena želim da nam ostanu u sjećanju samo oni lijepi i sretni trenuci koji su svakako obilježili ovu godinu i želim da s vedrim razmišljanjem i optimizmom krenemo u novu godinu“. Isto tako, župan je naglasio važnost međusobne suradnje kojom stvaramo „jednu bolju političku kulturu i na taj način djelujemo u našoj zajednici, Koprivničko-križevačkoj županiji“. Na kraju je svima poželio uspješnu 2017. godinu uz riječi: „Naš osnovni cilj je da činimo dobro i želim da u vrijeme koje je pred nama širite i Vi ovaj naš cilj te Vam želim svima od srca sve najbolje za božićne i novogodišnje blagdane, puno sreće, ljubavi, mira i naravno puno poslovnog uspjeha u 2017. godini“.
Čestitke za blagdane kao i zahvalu na suradnji svim prisutnima uputila je i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić te se pri tom osvrnula na rad i djelovanje Županijske skupštine dodavši: „Mislim da smo u vremenu koje je iza nas pokazali zavidni nivo djelovanja rada Županijske skupštine i to sve ponajviše zbog našeg marljivog truda i rada tijekom cijele godine.“ Pored toga, svima je poželjela vesele i sretne blagdane poručivši: „Blagdansko vrijeme je vrijeme mira, ljubavi, okupljanja i vrijeme zajedništva pa Vas stoga pozivam na zajedništvo u novoj 2017. godini te da blagdane provedete u obilju mira, ljubavi i veselja“.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live