Novosti

U Domu kulture održana premijera nove predstave Gradskog kazališta Đurđevac Božanstvena parodija

U Domu kulture održana je premijera nove predstave Gradskog kazališta Đurđevac Božanstvena parodija. Riječ je o komediji koja je nastala prema djelu Woody Allena.
Predstavu je režirao Karlo Kučanda, a u predstavi glume: David Islam, Karlo Kučanda, Lara Horvat, Matija Šantek, Jelena Fusić, Miroslav Dorešić, Robert Cik, Sanja Sočec, Leo Filip Kovačić, Anita Ivandija, Dorian Josipović, Saša Jendrić, Daniel Ptičak i Martin Ferenčić.
Predstava je oduševila i nasmijala publiku do suza, a planiraju se i reprize predstave 3. siječnja u 19,30 sati i 6. siječnja u 20,00 sati.
U komediji dvojica Grka, jedan glumac, a drugi pisac, ne mogu pronaći kraj za predstavu koju pripremaju. Zbog toga su isfrustrirani i nezadovoljni pa pribjegavaju raznim sredstvima ne bi li se dočepali odgovarajućeg i zadovoljavajućeg kraja predstave. Njihovo proživljavanje raznoraznih avantura te upoznavanje zanimljivih likova obrađuje mnoga životno važna pitanja koja su nastala još u davnim vremenima u glavama drevnih filozofa.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live